Allround medewerker ICT

De meeste mensen vinden ademen heel gewoon. Toch zijn er een miljoen mensen in Nederland met een longziekte. Voor hen is ademhalen een terugkerende of voortdurende strijd. Een strijd die ze niet alleen kunnen winnen.

 

Het Longfonds strijdt voor gezonde lucht en gezonde longen. Voor en met iedereen. Het Longfonds maakt onderzoek mogelijk. Het Longfonds pakt vieze lucht aan. Het Longfonds doet er alles aan om kinderen rookvrij te laten opgroeien. Het Longfonds komt op voor de beste zorg voor longpatiënten én voor iedereen die dat misschien ooit wordt.

 

Het Longfonds werkt in het Huis voor de Gezondheid samen met vier andere fondsen; Diabetes Fonds, Alzheimer Nederland, MIND en Maag Lever Darmstichting. Binnen het Huis voor de Gezondheid worden ondersteunende diensten gedeeld. Voor het Longfonds en de andere fondsen binnen het Huis zijn wij op zoek naar een nieuwe collega als uitbreiding van ons team ICT.


Weet jij veel van ICT, draag je goede doelen een warm hart toe en wil je daarvoor inzetten? Dan is deze functie wellicht iets voor jou!

                                                                           Allround medewerker ICT

                                                                              (36 uur, Amersfoort)

FUNCTIE

In de functie van allround medewerker ICT ben je primair verantwoordelijk voor het beheer van het totale applicatielandschap. Je stelt richtlijnen op voor het gebruik van applicaties. Je analyseert storingen en adviseert over maatregelen en draagt zorg voor oplossingen. Je bent verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van AFAS-Profit en de daaraan gekoppelde applicaties. Jij ontwikkelt je tot expert van deze applicatie. Je kunt de vraag uit de organisatie omzetten naar het maken van datasets en data analyses. Je voert applicatiebeheer uit en geeft tweedelijns gebruikersondersteuning. Je bewaakt de uitgevoerde ICT diensten door externe leveranciers. Je zet je als ICT-er in als AFAS en Office 365 specialist binnen het samenwerkingsverband; Huis voor de Gezondheid. Je werkt één dag in de week voor MIND en daar werk je met applicaties als Zendesk, Salesforce en rooster programma HRvan.nu. Daarnaast denk je mee over huisbrede infrastructurele problemen. Je kunt je inleven in verschillende organisaties en bent instaat om bestaande oplossingen te vertalen naar een andere omgeving. Kortom, een afwisselende functie.


VERANTWOORDELIJKHEDEN

 • Je draagt zorg voor de informatievoorziening ten behoeve van de gebruikersorganisatie;
 • Je draagt zorg voor database beheer;
 • Je analyseert storingen, adviseert over maatregelen en draagt zorg voor oplossingen;
 • Je ontwikkelt waar nodig een stukje software om het systeem goed te laten verlopen;
 • Je bent verantwoordelijk voor het inrichten en beheren van koppelingen;
 • Je luistert naar de behoefte in de organisatie en je weet dit om te zetten naar de juiste datasets en informatieproducten. Je kun over de grenzen van je eigen vakgebied heen kijken en je neemt eigenaarschap over de bijdrage die jij kunt leveren.

WIJ VRAGEN

 • Minimaal MBO werk- en denkniveau (opleidingsrichting ICT), met minimaal twee jaar relevante werkervaring;
 • Je beschikt over de kerncompetenties van het Longfonds: inventief handelen, resultaat- en relatiegericht handelen;   
 • Je hebt goede contactuele vaardigheden, je bent flexibel en je neemt graag initiatief;
 • Wij vragen een flexibele instelling en bereidwilligheid om ook voor andere organisaties binnen het Huis voor de Gezondheid te werken;
 • Je hebt kennis en ervaring met Excel, Office 365 en ERP;
 • Ervaring met SQL is een pre;
 • Je hebt kennis van en ervaring met Afas-Profit;
 • Je heb kennis van en ervaring met PHP;
 • Je hebt kennis van en ervaring met SOAP.

WIJ BIEDEN

 • Het Longfonds biedt een contract voor 1 jaar met de intentie om het contract om te zetten naar onbepaalde tijd;
 • Een werkomgeving waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling, zoals het volgen van cursussen en opleidingen;
 • Salaris volgens functieschaal H cao Longfonds, maximaal € 3.466,- per maand op basis van 36 uur;
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder 13e maand, 100% vergoeding van reiskosten op basis van OV, een maandelijkse bijdrage in ziektekostenregeling en een goede pensioenregeling;
 • Daarnaast krijg je de ruimte om te werken en te groeien binnen een professionele organisatie gevestigd in een modern kantoor direct naast station Amersfoort Centraal.

INFORMATIE

Voor inhoudelijk informatie over deze functie kun je terecht bij Mark de Niet,
Allround medewerker ICT
(033) 43 41 271. Heb je interesse in deze uitdagende en veelzijdige functie? Dan ontvangen wij graag vóór 29 augustus je sollicitatie t.a.v. HR via de button "Solliciteren".

 

De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op maandag 2 september en donderdag 5 september.

De tweede gesprekken zullen plaatsvinden op maandag 16 september en donderdag 19 september.

 

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.